nona2u.com.my

Hanya Sumber Alam Semulajadi Pilihan NR

MENGATASI BAU BADAN DAN MASALAH KULIT 

Produk yang perlu diamalkan;

 1. Minyak Berubat Mustajab
 2. Barra Gel
 3. Sabun Dhia

Untuk Membantu Mengatasi Bau Badan dan Masalah Iritasi Kulit Lelaki & Wanita (Kegunaan Seluruh Keluarga)

 

Gunakan Barra Gel sebagai Syampu Badan atau Gel Mandian anda setiap hari.

Untuk Menyegarkan, Memejalkan & Mengatasi Selulit

Gunakan Sabun Dhia di bahagian permukaan kasar sebagai ‘skrab’ di bahagian anggota badan yang berlebihan lemak atau selulit semasa mandi.
Untuk mencerahkan kulit atau memutihkan bahagian kulit badan yang gelap/kehitaman, gunakan Sabun Dhia di bahagian permukaan yang rata


PENJAGAAN KULIT KEPALA DAN RAMBUT

Produk yang perlu diamalkan

 1. Barra Gel
 2. Minyak Berubat Mustajab

Seminggu Sekali

Gosokan Minyak Berubat Mustajab ke atas seluruh kulit kepala dan lakukan urutan lembut untuk melancarkan peraliran darah. Biarkan selama 1 jam.
Kemudian, syampu kulit kepala dengan Barra Gel. Bilas bersih dan boleh gunakan kondisioner rambut atau perapi rambut pilihan sendiri sebelum dibilas.


HEBATNYA DI NONA2U


SHIPPING METHOD

Nota : Khidmat Cash On Delivery (COD) sah untuk pembelian RM200 dan ke atas. Call directly atau selepas membuat order (OrderID), sila hubungi kami semula untuk confirmation penghantaran. 

KHIDMAT CASH ON DELIVERY! (COD)

Khidmat COD kami terhad bagi kawasan berikut; Pusat Bandaraya, Lembah Pantai, Ampang, Cheras, Gombak, Petaling Jaya, Shah Alam, Damansara, Kepong, Puchong, Bukit Jalil, Putrajaya dan kawasan berhampiran. Hubungi kami untuk kepastian tentang kawasan anda.

C.O.D. & TIADA CAJ PENGHANTARAN bagi belian lebih daripada RM200.00 ke atas. Bagi kurang daripada RM200.00 bayaran RM5.00 dikenakan.

PENGHANTARAN PERCUMA BAGI BELIAN MELEBIHI RM200 ke lokasi seluruh Malaysia dan RM5.00 dikenakan bagi yang kurang dari RM200.00. 

CARA MEMBUAT ORDER

 • Pilih Produk yang dibeli. Klik butang "BUY NOW" dan ikut arahan mengisi borang order online yang dipaparkan. Pastikan maklumat anda lengkap dan pilih cara bayaran yang betul. Setelah berjaya selesai anda boleh semak email untuk maklumat order dan cara bayaran boleh dilakukan. 
 • Info Bayaran juga disediakan bila anda selesai mengisi borang order online. Anda boleh cetak untuk rujukan jika perlu.
 • Setelah membuat bayaran, untuk tindakan segera, kami sangat menggalakkan anda sms/Whatsappkan maklumat pembayaran seperti berikut; Order ID, Nama Anda, Nama Bank, Tarikh, Masa dan Amount dibayar ke
  017-3257585
 • Bagi yang COD anda perlu menghubungi kami untuk temujanji masa dan tempat penghantaran jika perlu. Walaubagaimana pun pihak kami akan telefon anda untuk konfirmasi. Bagi yang telefon @sms/Whatsapp kami priority akan diberikan. (lokasi penghantaran mesti dalam memenuhi dalam kawasan yang telah ditetapkan)
 • Kami terima bayaran melalui akaun CIMB dan MAYBANK. Anda boleh guna Online Banking, Internet Banking, Mobile Banking, ATM Transfer atau melalui Kaunter Bank.
 


Anda boleh sms ke 017-3257585 jika perlukan no. akaun.

WALK-IN CUSTOMER

LOKASI KAMI

Pelanggan juga boleh datang sendiri untuk membeli produk dari Pejabat Urusan nona2u.com.my melalui temujanji @ appointment di

PEJABAT URUSAN @ Shah alam office
No 3-1(E), jalan Singa B, 20/B, Seksyen 20, 40200 shah alam, Selangor